16.10.2021 - 15.11.2021

Campania Voucher 1+1 Cadou

Vii te relaxezi la Therme și poți primi un voucher de două persoane cu o intrarea gratuită pentru următoarea ta vizită în doi

Relaxează-te din nou. Și din nou.

Ne dorim ca momentele petrecute la Therme să fie cu adevărat relaxante. Și pentru că lucrurile bune merită repetate și împărtășite cu cei dragi, avem o ofertă specială pentru tine.

Dacă vii la Therme până pe 15 noiembrie, ai ocazia să beneficiezi de un voucher 1+1 cadou. Asta înseamnă că la cea de a doua vizită cu cineva drag, la achiziția unui bilet de acces (adult 3 ore), indiferent de zona pe care o alegi - Galaxy, The Palm sau Elysium - noi îți oferim cel de al doilea bilet de acces (adult 3 ore) cadou.

Voucherele 1+1 cadou vor fi oferite vizitatorilor Therme până pe 15 noiembrie, cu posibilitatea ca tu să beneficiezi de o intrare gratuită până pe 14 decembrie, inclusiv.

*campania este supusa unor termeni și condiții

VEZI REGULAMENT

Întrebări Frecvente

Ce condiții trebuie să îndeplinesc ca să primesc un voucher 1+1 cadou?
Voucherele 1+1 se vor acorda în zona caselor de acces, la ieșirea din complex, pentru fiecare bon de consumație în valoare egală sau mai mare de 100 RON.
Pot primi un voucher 1+1 cadou la fiecare vizită la Therme?
Voucherele 1+1 se acordă la finalul fiecărei vizite în Therme până pe 15 noiembrie, în cazul în care au fost îndeplinite condițiile regulamentului. Excepție fac vizitele efectuate în baza unui astfel voucher. Concret, dacă vizita în complex a fost efectuată deja în baza acestui voucher, la ieșire nu o să primiți un alt voucher 1+1.
Pot folosit voucherul 1+1 cadou în combinație cu un bilet care face parte dintr-o altă ofertă specială Therme?
Voucherul 1+1 este valabil pentru achiziția unui bilet de acces adult 3 ore în oricare din zonele Therme și nu poate fi folosit pentru achiziția altor pachete sau oferte speciale disponibile în locație.

Rezervă-ți acum experiența Therme!

CUMPĂRĂ BILETE