HEROES OF THE GALAXY

Din 1 octombrie, te așteptăm la Therme sa-ti descoperi superputerile de SuperErou! Incepe-ți aventura fantastică în Galaxy și colecționează bratari cu superputeri! In plus, poti sa te intalnesti cu personajele Itsy Bitsy preferate!

Adună familia împreună si desenați in mii de culori, vă faceți poze amuzante, vă bucurați de apă și de tobogane! Bonus, cei mici nu doar se distrează ci colecționează brățări cu superputeri ce deblochează super-premii si experiențe!

Achizitioneaza online biletul de acces

In fiecare săptămână, în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, SuperEroii mari si mici își antrenează superputerile si adună brățări de SuperErou! 

Saptamana 1: SuperPuterea Creativității

Descoperiți împreună CREATIVITATEA care face norii sa fie orice vrei să-ți imaginezi, desenele să prindă viață si jocurile mai frumoase atunci când tu faci regulile. Invitat special -Itsy.

Saptamana 2: Superputerea Curajului

Curajul face ca orice tobogan să pară mic și orice SuperErou să pară mare! Antrenează superputerea curajului pe cele mai distractive tobogane si nu-ti fie frica sa te distrezi la maxim de fiecare dată pentru a debloca brățara Curajului!

Saptamana 3: Prietenia

Atunci când distracția e in toi, e ușor sa-ti faci prieteni noi! Ajută-i pe cei mici sa dezlege tainele prieteniei adevărate alături de SuperZăpă si sa descopere jocuri si activități care aduc SuperEroii împreună!

Saptamana 4: Energia

Daca îi place sa se joace de dimineața până seara, oferă-i cel mai mare teren de joacă! Susține micii exploratori de Galaxy care se dau pe tobogane, se joaca in apă, nu lasă niciun loc de joacă nejucat și câștigă o brățară specială!

Saptamana 5: SuperPuterea Bucuriei

Bucuria e mai multă când SuperEroii se aduna! Adună-ți familia la distracție și sari in sus de bucurie pentru încă o super brățară!

Saptamana 6: SuperPuterea Generozitatii

Când împarți o jucărie sau o carte de povești, împarți și un zâmbet! Se știe ca SuperEroii sunt generoși si buni, așa că răsplătim superputerea generozității cu o brățară specială!

Saptamana 7: Perseverenta

Cei mai harnici SuperEroi merita o răsplată pe măsură! Pornim într-o aventura din care descoperim că niciun obstacol nu e prea mare si niciun SuperErou nu-i prea mic!

Saptamana 8: Responsabilitatea

Responsabilitatea înseamnă sa aduni, cu grija, încredere in fiecare zi. Am pregătit experiențe si provocări ce antrenează super puterea responsabilității și aduce un SuperErou în familie.

Saptamana 9: SuperPuterea Curiozitatii (itsy)

De ce, unde si iarăși de ce sunt întrebările oricărui SuperErou! Cine nu lasă nicio întrebare fără răspuns va descoperi comoara ascunsă din Galaxy și, împreună cu ea, încă o brățară specială!

Antrenează superputeri, colecționează brățări și deblochează premiile!

Micii SuperEroi merită să fie răsplătiți si recunoscuți! Fiecare provocare săptămânală din Galaxy deblochează o nouă brățară cu o superputere!

Mai multe brățări, mai multe motive să vă bucurați de mai multe premii pentru întreaga familie!

Ai doua superputeri? Atunci deblochezi un masaj de 15 minute pe paturie cu hidromasaj.

Ai trei superputeri? Atunci parintii sigur merita o brățară de argint SuperMom sau SuperDad!

Ai cinci super puteri? Atunci, vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme

Toți SuperEroii care colectioneaza brățări vor avea sansa de a castiga si mai multe premii supriza!

Campania se desfășoară în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie.

*Mai multe detalii si regulamentul complet aici