Revista Time to Therme #4

A aparut revista Time to Therme #4!

O poti rasfoi online aici:http://online.fliphtml5.com/efws/ykae/

Decopera in numărul 4 al revistei Time to Therme, unul dintre celebrele orașe spa ale lumii. Baden Baden este faimos nu doar pentru băile sale termale, ci și pentru Festspielhaus, cea mai mare sală de spectacole de operă și muzică clasică din Germania și Casino Baden Baden, locul în care Dostoievskiși-a jucat întreaga avere. 

Intră în stare de vacanță răsfoind primul nostru editorial de modă. Pictorialul o are ca protagonistă pe fotomodelul internațional Luana Genevieve Florea, surprinsă de Mihai Bumbu, unul dintre cei mai talentați fotografi români de fashion. Aducem în prim plan și designul contemporan românesc, respectiv costumele de baie realizate de Nalu și Skin Deep.

Cosmin Tudoran aka #profudevin recomandă câteva lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când alegem vinul perfect și ne povestește despre pasiunea sa pentru vinuri într-un interviu realizat exclusiv pentru revista Time to Therme.

In cadrul rubricii Therme People vă facem cunoștiință cu Prithvi Gurung, campion național barista. Aflați de la Prithvi care este secretul celei mai bune cafele și ce înseamnă pentru el să fii barista profesionist. 

De unde și-a luat numele restaurantul Humboldt, din Therme București, și cum a ajuns să descrie prin design și gastronomie parcursul unuia dintre cei mai mari exploratori naturaliști din istorie.   

Descoperiți în articolul „Imersiunea sau terapia prin apă” care este explicația științifică pentru care în apropierea apei devenim mai sănătoși și mai fericiți, și cum putem să beneficiem la maxim de proprietățile curative ale apei.

În articolul „Arhitectura viitorului” aflați ce înseamnă design ecologic și cum poate o construcție realizată după principii sustenabile să schimbe viitorul omenirii.

Ne-am făcut o misiune din a sprijini cultura și ne-am propus ca în fiecare ediție a revistei Time to Therme să recomandăm un obiectiv cultural pe care-l apreciem.  In numaruk 4 al revistei noastre te invitam sa descoperi Muzeul de Artă Recentă, cel mai nou muzeu privat deschis în București, care conține o colecție impresionantă de peste 500 de lucrări realizate de artiști români, din 1960 până astăzi.

Therme București înseamnă o experiență diferită și personală pentru fiecare în parte, așadar am lansat în acest spirit rubrica Therme Experience, în cadrul căreia invităm oameni din diverse domenii să scrie despre ziua lor petrecută la Therme. În numărul 4 al revistei descoperiți Therme prin ochii jurnalistului și scriitorului Mihai Buzea. 

În cadrul rubricii Therme Ambassador promovăm experiența clienților fideli și cea a oamenilor care ne-au vizitat și sprijinit încă de la lansarea complexului Therme București. Mihai Ispirescu are peste  300 de intrări în Therme și spune că vizitele sale dese îl mențin în formă maximă.

La finalul fiecărei ediții Time to Therme vă invităm să descoperiți programul activităților de înfrumusețare, recuperare, anti- ageing sau distracție, pe care le puteți face zilnic la Therme București.