CELEBRATE SUMMER CULTURE @THERME

HRitualuri si ingrediente antice pentru starea ta de bine

Anticii sarbatoreau soarele si vara prin ritualuri dedicate ingrijirii pielii, îmbunătățirea aptitudinilor fizice sau bronzului perfect. Iar ingredientele lor secrete sunt dezvaluite vara asta, la Therme, intr-o calatorie fascinanta prin civilizatii si destinatii iconice.

Descopera ritualuri de wellness si ceremonii de celebrare a sanatatii inspirate de azteci, japonezi, maiasi, egipteni sau amerindieni, colectioneaza experientele in pasaportul Summer Culture si pregateste-te pentru multe surprize!

Civilizatia Azteca  18 mai – 2 iunie

Civilizatia Japoneza  3 – 30 iunie

Civilizatia Africana 1 iulie  – 4 august

Civilizatia Mayasa 5 august – 1 septembrie

Civilizatia Amerindiana 2 septembrie – 3 octombrie

Descopera activitatile specifice inspirate de poporul soarelui -Vindecatorii azteci

Aztec Influence(Rainforest sauna) – tratament aztec de infrumusetare in sauna umeda cu scrub de sare cu Aloe Vera si masca de argila roșie cu turmeric.

Cacao Skin Protection(Rainforest sauna) – peeling cu zahar si cacao proaspat  inspirat de ritualul Aztec de imbaiere in cacao ca elixir al tineretii si frumusetii si masca de argila roșie cu turmeric.

Ritual of the Moon(Sauna Alhambra) – Infuzie cu uleiuri sacre - mir, tămâie indiană, cedru, balsam de peru-  pentru purificarea participantilor cu fumul lemnului sfant, Palo Santo

Aztec Peeling (Sauna Provence) – peeling cu exfoliant din seminte de zmeura si infuzie cu uleiuri esentiale de Lime, de Cabreuva si vetiver

Warrior Core– antrenament postural si functional cu elemente din Pilates si Kinetoterapie pentru intarirea musculaturii abdominale, imbunatatirea posturii si eliminarea deficientelor articulare.

The Nahuas(Sauna Provence) – Show Aufguss in care șamanii Azteci utilizau rețete specifice de uleiuri esentiale pentru activarea celor 3 forte din corpul uman- Tonalli, Teyolia, Ihiyotl.

Influenza(Aqua Fun) - Program interactiv de activitate stimulanta in apa termala ce recreeaza pregatirea razboinicilor Azteci inainte de lupta

Sun Stone(Sauna Bavaria) – Ritual Aufguss  cu abur coplesitor, aromat cu cafea si lemn de cedru pentru fortificarea si intarirea organismului si functiile vitale ale acestuia.

Thermo Therapy- Tratament de infrumusetare cu ingrediente aztece: peeling cu zahar si malai, scrub cu gheata, infuzie proaspata de galbenele si masca de argila rosie cu turmeric.