Procesul de comanda

Pentru a putea face o comandă pe site-ul nostru, trebuie să parcurgeți următorii pași:

  • Alegerea produselor potrivite pentru dumneavoastră:

Folosiți meniurile de navigare pentru a putea ajunge la categoria de produse dorită (Therme Card, Card Cadou sau tarife de intrare în cele trei zone ale complexului: Galaxy, Palm și Elysium). 

  • Adăugarea produselor in coș:

După ce ați ales ceea ce vi se potrivește, trebuie să alegeți un model dorit (layout) al produsului și să scrieți un text la liberă alegere. Modelul ales se va transmite, după finalizarea comenzii, catre dumneavoastră.

Pentru produsele de tip tarife de intrare se alege data în care doriți să ne vizitați. Data de pe tariful de intrare nu poate depași o săptămână din ziua comenzii și nu poate fi facută în ziua curentă

Acum, nu vă mai rămâne decât să alegeți numarul produselor și să le adăugați in coșul de cumpărături. 

  • Pasul următor este un sumar al coșului dumneavoastră de cumpăraturi, și, dacă totul este în regulă, apăsați Mergi la casă. 
  • Finalizarea comenzii

Pentru finalizarea comenzii nu este necesar să aveți un cont de utilizator pe site-ul nostru, dar dacă vă creați unul aveți o serie de avantaje, precum vizualizarea status-ului comenzilor sau istoricul acestora.

Se introduc informatiile de facturare și livrare electronica , apoi continuați spre informațiile despre plată.

Aceasta se poate efectua doar cu card bancar (Visa/Mastercard).

 

Ultimul pas este reprezentant de „Plasarea comenzii” ce se realizeaza prin apăsarea butonului „Plasează comanda”, urmând să primiți pe e-mail atât confirmarea comenzii și a plății cât și produsele comandate și factura în formă printabilă (documente pdf).

 

Dacă întâmpinați dificultați in efectuarea comenzii, vă rugam să ne scrieți un e-mail la adresa webshop@therme.ro