Superlativele Therme

Therme București este cel mai mare centru de relaxare și divertisment din Europa, construit greenfield, găzduind cea mai variată grădină botanică din țară și cel mai mare sistem interior de tobogane din România, cu o lungime totală de 1.5 km.

Clădirea are o înaltă eficiență energetică, asigurată de încălzirea complexului prin schimb termic al apei 328 de zile pe an.

Gazda celei mai mari  plantații de palmieri din Europa (peste 1.500 de exemplare aduse din 6 țări), Therme București a devenit și cea mai mare locație de vacanță outdoor. Cea mai mare plajă urbană din Europa, Sands of Therme, are 30.000 m² și te așteaptă cu o piscină tropicală de 720 m², cu 1.500 de șezlonguri pe nisip, pool bar și Beach Club.

Piscina cu valuri din zona Galaxy, cu o suprafață de 560 m², este cea mai mare de acest gen din România.

Arhitectural, clădirea Therme Bucuresți este construită ca o serie de elemente unicat în România. Fațada autoportantă are o greutate de 1.100 tone. Acoperișul corpului A este un colos transparent de 150 de tone și are o suprafață de 900 m², fiind cel mai mare acoperiș retractabil montat într-o zonă seismică. O altă premieră este și fațada corpului Galaxy, ea având  cea mai mare deschidere fără stâlpi, de peste 50 de metri.

Toate cele trei zone distincte din cadrul centrului au avut parte, de la lansare și până astăzi, de extinderi, dotări suplimentare, noi oportunități de distracție și relaxare.