Valorile noastre

Calitate

Tot ceea ce facem este ghidat de cele mai inalte principii ale calitatii: de la materialele de constructie pana la ingredientele folosite in restaurantele noastre si serviciile pe care le oferim clientilor.

 

Respect fata de natura. Tehnologie verde

Cu o autonomie energetica de peste 320 de zile pe an, Therme Bucuresti este primul centru termal care a obtinut certificatul LEED Platinum, ca dovada a atentiei fata de mediu si preocuparii pentru eficienta.

 

Standarde inalte

Gandim in stil mare si actionam ca atare. De aceea nu ne multumim decat cu ce e mai bun, lucru dovedit de caracteristicile arhitecturale ale cladirii Therme, de echipa noastra exceptionala si de partenerii nostri de top.

 

Inovatie

Uita-te in fata ca sa fii mereu inainte – aceasta formula defineste perfect dorinta noastra de a ne imbunatati permanent pentru a oferi clientilor nostri o experienta unica.

 

Un stil de viata sanatos

Therme combina mai multe fatete ale relaxarii, medicinei preventive, activitatii fizice, precum si ale entertainmentului si gastronomiei intr-un concept nemaivazut. Am transformat ceea ce pana nu demult era un lux intr-o experienta de zi cu zi accesibila, menita sa imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii pentru toti vizitatorii. Vizitatorii de toate varstele se pot bucura de beneficiile apelor noastre minerale, precum eliberarea de stres, tensiune si durere, totul in timp ce se relaxeaza intr-un decor tropical.

 

Accesibilitate

Therme este accesibil si ofera o gama larga de activitati pentru toate grupele de varsta. Ceva pentru fiecare, accesibil pentru toti.