Pool Bar Elysium

Bucură-te de relaxare într-un adevărat izvor de sănătate: piscina interioară panoramică cu pool bar, cu apă bogată în seleniu și zinc. Fiecare minut de vacanță petrecut aici îți va prelungi starea de bine.

Băile cu seleniu: izvorul tinereţii

Seleniul joacă un rol important în multe dintre procesele metabolice. Acest oligoelement esențial protejează celulele de influențele dăunătoare ale radicalilor liberi și stresului oxidativ, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii și întărește imunitatea organismului. Datorită acestor calități, băile cu seleniu sunt considerate adevărate izvoare ale tinereții și frumuseții. În lunile toride de vară, o astfel de baie îți protejează pielea de efectul nociv al razelor ultraviolete.

Băile cu zinc: oază pentru renaștere

Zincul este esențial pentru sănătatea noastră și joacă un rol important în procesul de creștere și maturizare, întărește imunitatea și membranele celulare și este implicat în procesele metabolice ale tiroidei și ale hormonilor sexuali. Băile dese cu zinc oferă beneficii pentru piele și păr și îți fac unghiile mai frumoase și mai sănătoase. Zincul este un element cheie pentru frumusețea și sănătatea corpului tău.