Saune tematice

Cele 6 saune uscate sunt create pentru starea ta de bine. Înăuntrul lor, ai grijă de sănătatea ta în timp ce călătorești prin întreaga lume, în toate țările și culturile cu tradiție în saune.

Cu temperaturi variate, cuprinse între 40 și 90 de grade Celsius, saunele Therme București îți oferă posibilitatea să alegi o sesiune de relaxare potrivită preferințelor tale. Infuziile specifice fiecărei saune transformă căldura într-o experiență senzorială intensă și aromată.

Arhitectura maură a saunei Alhambra te transportă în trecut, iar pentru o călătorie în viitor treci pragul saunei ultramoderne Hollywood, cu singurul cinematograf care îți catifelează pielea. Saunele Bavaria și Provence sunt un adevărat răsfăț pentru pielea ta, iar turul în jurul lumii este completat de experiențele din saunele Amazon și Himalaya. Nu rata sesiunile periodice de Aufguss realizate de maeștrii noștri care aduc o sesiune de saună în zona extraordinarului.

Încercă o adevărată salină fierbinte! Pereții de sare cu nuanțe de chihlimbar dau acestei saune o atmosferă liniștitoare, cu un puternic efect de aerosol. Inspirând vaporii încărcați de sare combați efectele negative ale stresului. Sarea de Himalaya din care sunt realizați pereții saunei generează ioni negativi, foarte benefici pentru sănătatea ta. Temperatura cuprinsă între 40 și 50 de grade Celsius este perfectă pentru respirații profunde care descongestionează și dezinfectează căile respiratorii. Respiră sănătate în sauna Himalaya!

Răsfață-ți simțurile în sauna terasată, cu geamuri transparente, din interiorul căreia poți admira palmierii exotici, lacul și zona verde exterioară. Bucură-te de acest paradis și savurează fiecare minut petrecut aici, în timp ce sănătatea ta se antrenează. Umiditatea și temperatura relativ scăzute (70 de grade Celsius), îți permit să petreci mai mult timp în decorul tropical.

Prevăzută cu un ecran imens de cinematograf, această saună îți oferă proiecții unice cu filme documentare despre natură. Imaginile relaxante și temperatura de aproximativ 60 de grade Celsius te deconectează imediat de la lumea exterioară, îți revigorează starea de spirit și au efecte benefice asupra sănătății tale. Nicăieri nu trece timpul mai repede ca în sauna Hollywood, singurul cinematograf care îți catifelează pielea și îți amplifică starea de bine.

Descoperă decorul special al lemnului de zâmbru și aroma lui specifică, o adevărată infuzie de bine. Folosit în special pentru sculpturi, zâmbrul se găsește în Europa în doar două țări, Austria și România. Mirosul lemnului, ierburile aromatice, temperatura de 75-90 de grade Celsius și umiditatea de până la 45% sunt un stimulent pentru sănătatea ta: acționează benefic asupra aparatului respirator și stimulează metabolismul. Aromele naturale specifice de zâmbru și de plante aromate atent selecționate conferă corpului un efect de relaxare profund și de lungă durată.

Pășește în atmosfera orientală a saunei Alhambra, inspirată din arhitectura Castelului Medieval din Granada (Spania), aflat acum în patrimoniul UNESCO. Vei descoperi detalii și decorațiuni interioare ce amintesc de vastele camere ale sultanilor, dar și de amestecurile de parfumuri amețitoare, cu infuzii specifice. Temperatura de 60-80 grade Celsius și aromele condimentate au un efect benefic asupra sănătății tale, îți redau starea de bine și te poartă în lumea celor 1001 de nopți și a basmelor orientale.

Descoperă stilul rustic, bavarez, unde elementele din natură se îmbină perfect cu cele moderne. Lăsă-te răsfățat de aromele clasice de conifere, miros de brad, pin, ierburi aromatice, la o temperatură ce poate ajunge chiar și la 90 de grade Celsius. Aici, căldura te relaxează instant și te încarcă cu sănătate din plin.