The Palm
Zonă de vacanță dedicată relaxării în piscine interioare și exterioare, cu terase, plajă fină cu nisip, jacuzzi, piscine cu minerale, pool bar, vegetație tropicală, paturi cu hidromasaj, șezlonguri, hamace și restaurante cu meniuri sănătoase și apetisante.

Vacanța ta pe o insulă tropicală începe la The Palm, într-un spațiu ideal pentru relaxare. Piscina principală, indoor și outdoor, este înconjurată de nu mai puțin de 500 de palmieri. Acoperișul retractabil te lasă să admiri cerul din piscină, iar temperatura de aproximativ 33 de grade Celsius a apei și băuturile savuroase de la pool bar te ajută să intri rapid în atmosfera de vacanță.

Amplifică-ți în continuare starea de bine în zona de jacuzzi sau printr-un hidromasaj revigorant. Pentru un plus de sănătate, relaxează-te în una dintre cele 3 piscine cu minerale

Eliberează-ți mintea la o plimbare prin pădurea tropicală, într-un șezlong pe terasă sau într-un hamac pe insula exterioară.

Vacanța la The Palm te așteapă și cu o sesiune în sauna umedă Rainforest, unde pielea ta va fi răsfățată cu ajutorul aburilor binefăcători.