Piscine de relaxare

Încărcarcă-te cu energie, înoată sau, pur și simplu, relaxează-te!

Piscina interioară comunică cu cea în aer liber, pentru ca ție să îți fie mai ușor să te relaxezi în oricare dorești. Apa este caldă tot timpul anului, iar hidromasajul și băuturile reci pe care le poți savura direct în piscină contribuie la atmosfera de vacanță și la starea ta de bine. Paturile de hidromasaj și jacuzzi-ul sunt la câțiva pași distanță, așa că, după ce te-ai relaxat, instructorii noștri sunt gata să te invite la o ședintă dinamică de Aqua Gym.

Aici este locul în care rezervele tale de energie se regenerează rapid. Te poți relaxa în jacuzzi sau te poți lăsa purtat de curenții Crazy River. Pentru cei care preferă activitățile sportive, Crazy River este o ocazie perfectă să înoți împotriva curentului și să scapi de câteva calorii. În pauze, hidratează-te la pool bar cu o băutură preparată de barmani de top. Doar ești în vacanță.

Crazy River: Curentul său poate să te răsfețe sau să te înfrunte, după cum alegi. Crazy River te poartă prin piscina exterioară și te provoacă să îi reziști. Vacanță de aventură sau de relaxare? Tu alegi!

Alege cura terapeutică pe care o preferi. Căldura apei binefecătoare și mineralele acționează asupra simțurilor și corpului tău în timpul unei sesiuni care te va relaxa total. Cele trei piscine tematice sunt îmbogățite cu minerale: una cu sare de la Marea Moartă, cea de-a doua cu litiu și cea de-a treia cu calciu și magneziu.

Piscina cu sare de la Marea Moartă: aur alb pentru sănătate

Încă de pe vremea Cleopatrei, sarea din Marea Moartă era denumită ”aurul alb” pentru că, pe lângă clorură de sodiu, conține și alte minerale esențiale precum magneziu, potasiu, calciu, brom și iod. Băile cu această sare stimulează sistemul imunitar, cresc rata metabolismului, mențin elasticitatea pielii, ameliorează afecțiunile pielii și pe cele ale aparatului respirator. În timpul băii cu sare este întărită funcția naturală de protecție a pielii, iar corpul asimilează astfel mineralele valoroase.

Piscina cu litiu: buna dispoziție reactivată

Alungă stresul și reactivează-ți buna dispoziție! Litiul este răspunzător de starea de bine și are un efect delicat asupra sănătății psihice. Cele mai noi cercetări indică faptul că litiul îmbunătățește starea de spirit și diminuează stresul. Păstrează buna dispoziție până când revii pentru o nouă încărcare de optimism!

Piscina cu calciu și magneziu: sănătate pentru sistemul osos

O adevărată cură terapeutică pentru iubitorii de mișcare. Intră în apa caldă și lăsă mineralele să îți întărească organismul în timp ce tu te relaxezi. Calciul are un efect de întărire a aparatului locomotor și densității oaselor, iar magneziul reglează funcții importante pentru sănătate, precum metabolismul, ritmul cardiac, contribuind la mineralizarea oaselor. Sportivii apelează la băile de calciu și magneziu și înlocuiesc astfel rapid calciul pierdut pe parcursul antrenamentelor, iar magneziul îi ajută să se relaxeze și să își vitalizeze corpul.

În zona dedicată relaxării, The Palm, pe lângă plaja generoasă cu nisip fin, Sands of Therme, veti descoperi o piscină tropicala de 720 metri pătrați, cu o temperatură constantă de 30 de grade Celsius și o adâncime de 1,26 de metri, a cărei capacitate este similară piscinei interiorare din zona The Palm. Piscina cu pool bar, situată în zona de sud a zonei The Palm, dispune de 171 de locuri de relaxare - locuri la bar, locuri la mese, pe banchetă și șezlonguri în apă - și este înconjurată de vegetație exotică, palmieri spectaculoși cu înălțime de până la 7 metri și gradene cu șezlonguri