Restaurante The Palm

Răsfăță-te cu preparate din toate colțurile lumii și completează atmosfera de vacanță cu o experiență culinară sănătoasă.

Vacanța continuă la restaurantul Humboldt, cu terasă în aer liber, pe margnea lacului. 

 

Restaurantul beneficiază de un cadru spectaculos și propune un meniu fusion ce constă în preparate internaționale dintre cele mai diverse, de la pește, fructe de mare și sushi, până la burgeri americani, paste și alte preparate mediteraneene.

Terasa generoasă de 900 mp de pe malul lacului oferă acces direct către noul restaurant atât din zona The Palm, cât și de pe plaja Therme, iar interiorul constă într-o zonă de dining de 1100 mp, cu o capacitate de 190 locuri. Plantele luxuriante și palmierii, mobilierul din lemn și ratan, panourile pictate cu flori ale separeurilor, spațiile vitrate și lumina naturală întregesc atmosfera exotică de calm, relaxare și meditație a spațiului The Palm și oferă vizitatorilor un voiaj inspirațional în jurul lumii, formele sinuoase evocând chiar ideea de călătorie.

În restaurant se contopesc cinci spații de dining unice: Sushi bar, Asian Corner, Mediteranean & Pasta Corner, Fish & Seafood și American Steak, Burgers & more. Aici vei fi purtat într-o călătorie culinară experiențială cu 70 de preparate  în fiecare zi Stațiile de live cooking (specializate în preparate asiatice, mediteraneene, grătar și paste) vor fi deservite de o echipă de bucătari coordonați de chef Lucian Dobre. Iar pentru că restaurantul Humboldt înseamnă adevăratul răsfăț al simțurilor, meniului original compus din cele mai proaspete produse i se adaugă o selecție de 19 vinuri.

Astfel, pe lângă deja cunoscutele restaurante The Mango Tree (Zona E;ysium) și Greens ( zona Galaxy), Humboldt desavarseste  experiența culinară oferită de Therme București.

 

*Accesul in restaurant  este permis exclusiv clientilor Therme Bucuresti.

Răcorește-te cu o înghețată la gelateria noastră sau energizează-te cu un suc proaspăt stors din fructe și legume de la Vitamin Bar.

 

 

*Accesul in bar  este permis exclusiv clientilor Therme Bucuresti.