Bine ai venit la
Therme București!

Ce trebuie să știi înainte de prima ta vizită la Therme. Recomandări pentru vacanța perfectă

Pornește video

Ți-ai cumpărat deja biletele de acces?

Câștigă mai mult timp pentru tine și comandă biletele online. Poți achiziționa direct un card valoric pentru acces multiplu sau un voucher cadou pentru o persoană dragă. Mai multe vizite la Therme înseamnă mai multe zile de vacanță!

REZERVĂ-ȚI ACUM EXPERIENȚA THERME

Cum îți pregătești bagajul pentru Therme

În primul rând asigură-te că ai la tine masca de protecție. Apoi, ai nevoie de costum de baie, papuci și prosop și ești gata de vacanță.

Când vizitezi Therme echipamentul de baie este obligatoriu. Dacă nu-l ai cu tine, îl poți cumpăra din shop-ul Therme. Tot aici găsești halate de baie, ochelari de soare și alte accesorii pentru distracție în apă.

*Pentru siguranța ta, înainte de a porni spre Therme, citește și pagina Măsuri de protecție Covid-19.

AFLă MAI MULTE

Ai check-in rapid cu MyTherme

În contul tău online ai toate informațiile necesare pentru prima vizită la Therme, cumperi biletele mai ușor și primești un cod QR pe care-l arăți la casele de acces rapid, pentru a primi brățăra de intrare.

Folosește acces touchless

Pentru acces și achiziții în Therme, nu ai nevoie de portofel ci doar de brățara pe care o primești la intrare. Aceasta funcționează cu tehnologie RFID (Radio-Frequency Identification) și la o simplă atingere înregistrează toate comenzile pe care le faci pe parcursul vizitei tale. La plecare, lași brățara la punctul de check-out și plătești ce ai consumat.

Descoperă zona de Food & Drinks din Therme

Din motive de igienă și siguranță, în Therme nu este permis accesul cu mâncare sau băutură din exterior, așa că atunci când ai nevoie de o pauză de masă, în fiecare dintre cele trei zone de relaxare descoperi un restaurant cu design spectaculos și meniu pentru toate preferințele. Mergi la oricare din aparatele de Self ordering, alege ce-ți dorești și plătește cu brățara.

Încă un pas și ești în vacanță!

Ai trecut de zona caselor de marcat și ești pregătit să-ți începi ziua la Therme. Folosește brățara pentru acces în zona selectată și vestiare. Echipează-te de baie în cabina de schimb și lasă polița de pe peretele lateral în jos, pentru a bloca ușile.

Încă un pas și ești în vacanță!

Ai trecut de zona caselor de marcat și ești pregătit să-ți începi ziua la Therme. Folosește brățara pentru acces în zona selectată și vestiare. Echipează-te de baie în cabina de schimb și lasă polița de pe peretele lateral în jos, pentru a bloca ușile.

Renunță la mască înainte de a intra la duș

Dușul este obligatoriu, apoi traseul tău poate continua așa cum îți dorești.

Pentru siguranța ta și relaxare fără griji citește mai departe REGULILE THERME BUCUREȘTI.

CITEȘTE REGULAMENTUL

După ce ți-ai încărcat bateriile

Înainte de a părăsi Therme, asigură-te că nu ai uitat nimic în vestiar. Mergi apoi la casele de ieșire pentru a plăti consumația. Te așteptăm din nou cât mai curând, pentru o cură completă de relaxare și sănătate în cel mai mare centru de wellness din România.

Vrei să afli când e cel mai liber în Therme?

Urmărește gradul de ocupare din complex, în timp real, pe therme.ro. Afișajul este prezent pe toate paginile site-ului, în colțul din dreapta-sus.

VEZI PROGRAM

Ai nevoie de transport spre oraș? Rezervă-ți călătoria la plecarea din Therme

Comandă un taxi la automatul pe care este instalată aplicația Star Taxi, amplasat înainte de cafenea, pe partea dreaptă, la ieșire din complex. Dacă ai nevoie de factură, imediat după acest automat este pus în funcțiune un aparat pentru eliberarea facturilor electronice.

Ești în drum spre sau dinspre aeroport?

Îți poți depozita bagajele într-o cameră special amenajată. Cere ajutorul angajaților Therme din zona caselor de marcat.

Rezervă-ți acum experiența Therme!

CUMPĂRĂ BILETE